09:00

Bele Barkarby

Referat: Västerorts IBK - Bele Barkarby

Bortamatch söndag morgon klockan 9.
Det ska väl inte vara några problem att få spelare till den matchen, vi gamlingar är ju uppe i ottan och dricker kaffe och läser morgontidningen, eller?
Tydligen inte, efter ett antal SMS och samtal hade vi i alla fall 9 utespelare, inklusive undertecknad som avlastningsback.
Västerorts IBK, diffust namn, var är hemmaorten? Ungefär som AIK.
Jag var i alla fall på plats i god tid. Pratade lite med en spelare som frågade om Björne var med.
Inte en till som spelat SM-final...
Vi visste dock att Västerort är ett hyfsat gäng, 8 segrar på 9 matcher är ett bra facit.
Durling påpekar att alla deras fördelsenummer börjar på 7.

Matchen drar igång och de vit-gröna (Vi alltså) spelar bra, Västerorts spel bygger på att bryta våra passar och i övrigt lägga långbollar.
Efter halva första hittar Henke Humble som sätter 0-1, 3 minuter senare får Henke chansen på pass av Lund.
Micke Karlsson försöker med en schysst axel-mot-axel skicka en spelare in i omklädningsrummet,
domaren påpekar att det är fel omklädningsrum och delar ut en tvåa.
Vi klarar boxen bra och kan gå till vila med ledning 0-2.

I andra perioden ska det rullas boll, utnyttja vårt numerära överläga på bänken och tydligen vår ledning.
Det blir Västerort som gör det och de kan både reducera och kvittera.
Oavgjort vid full tid, borde det inte vara sudden på den här nivån?